vineri, 27 iulie 2007

22 de comentarii:

Unknown spunea...

AAAAMIIIIIN !
Cata dreptate ai , aproape imi dau lacrimile ! tuaregul este o masina de statut"sufarraudeceamaiproastajmekerie"

13kox spunea...

perfect deacord. un pasat care a mincat drojdie si a devenit tuareg. urita masina. clar la ora asta nemtii sint dominati de japonezi in constructia de masini

13kox spunea...

intradevar bun articol, sint cel mai mare dusman al masinilor construite pentru parveniti, aici as mai enumera si audi,mercedes, masini pe care incultii din mindra noastra tara le expun in fata teraselor sau incurca circulatia. inca o observatie mai nou mercedesul a devenit masina manelistului, din 95% rasuna melodiile dragilor nostri muzicieni care compun manele( chiar am auzit manele dedicate mertzanului). nasoale vremuri traim. cit despre pasatul care a mincat drojdie si a devenit tuareg ce sa zic este o jignire adusa automobilului ca dealtfel intreaga gama vw/audi.tdi? niciodata nam inteles cum vine asta i rosu fumu negru he he he

ihatestupidpeople spunea...

Draga Ciumpalacule!
Eu in primul rand iti recomand sa renunti la limbajul acesta de taran adus acum de pe camp(chiar daca esti un bucurestean si in esenta ta asta esti,un taran)pentru ca asta numai intareste idea pe care le-o formezi cititoriilor blogului tau acela ca esti un ofuscat si un complexat care probabil conduce o dacie 1310 sau logan Hai sa fim seriosi tu esti pielea p***,ocupatia ta de baza este sa stai pe net cu prietenii tai virtuali si sa comentezi aiurea,iar atunci cand iesi in lumea reala esti deranjat de orice.Din aceasta cauza porneste si ura ta fata de touareg pentru ca in rarele ocazii cand iesi din casa dai de un touareg condus mai neindemanatic .Dar ura ta n-are nici o legatura cu masina,tu de fapt urasti persoanele care conduc touaregurile...(intradevar din cauza dimensiuni.majoritatea soferilor de touareg uita de faptul ca pe carosabil mai sunt si alti soferi)dar problema aceasta nu e numai in cazul touaregului,aceasta se intampla in toata gama masinilor suv.Romanii avand mentalitatea ca odata ce ajung la un nivel social si financiar mai ridicat sa isi ia jeep(cum se spune) ca sa arate cat de tari sunt.Asadar eu iti recomand sa te duci la un pshiholg pentru a-ti rezolva problemele nervoase si sa nu mai scrii aberatii de genul acesta deoarece touaregul este o msina fantastica poate nu din prisma frumusetii sale sau a manevrabilitatii ci din cauza spirituluii.Cu drag....

Debitatorul spunea...

Noah, hai sa o luam asa:
1. Nu-s bucurestean.
2. Nu am logan. Am masina de teren pe care am luat-o pentru ca am nevoie sa merg pe teren (it boggles the mind, I know).
3. Nu stau toata ziua pe calculator, stau mai mult in trafic si ma confrunt cu bizonii astia tot timpul. Nu spun ca nu exista nesimtiti cu Patrol sau Landcruiser sau Range Rover, dar proportia acestora printre posesorii de Touareg e inspaimantatoare.
4. Am condus Touaregul si pe strada si pe teren si e o varza de masina.
5. Daca tu crezi ca masinile au spirite, eu cred ca tu ai muuult mai multa nevoie de un psiholog decat mine.

alex 26WRC spunea...

Sa mori calcat de touareg, RATBistule!!!

Anonim spunea...

eu nu stiu de unde ura asta fata de o simpla masina?! un morman de fiare...de ce nu recunosti ca de fapt te deranjeaza ceva ce ne deranjeaza pe toti...oamenii ce le conduc...eu am o problema cu posesorii de BMW X5 alb dar nu ma vezi ca aberez pe bloguri. Atat timp cat noi vorbim de oamenii astia si TOUAREGUL lor(care in esenta e o masina buna in opinia mea- testata), ii bagam in seama si le dam mult prea multa atentie. Asa ca libertatea de exprimare iti permite sa spui ce crezi depsre unii si despre altii cu esentiala consitie sa nu jignesti sau sa atentezi la libertatea fiecaruia de a-si alege masina cucare sa sew deplaseze. Parerea mea... Stima...

Anonim spunea...

bey frate iti spun sincer u nu esti altceva decat un sarac care sufera....atat tot stii tiganii aia de pe strada care sufera de bani si nu au nici un leu...asa esti....pey bai taranule cand vreodata vei ajunge sa ai tu vreun touareg....ai condus tu touareg a.?poate din acela de la shell cumparat cu timpla....frate eu am touareg si sunt multumit de el.....plus de asta bolnavule de fapt cacat bolnav daca te-ar fi dus capu ti-ai fi dat seama ca nu isi luau degeaba toti prim-ministrii touareg si chiar si basescu are ca masina personala touareg fraiere.....da p*** mea tu stai toata ziua in tractoru tau de patrol daca am inteles bine ca ai patrol si atat...pey mashina aia nici nu prine 150km/h fraiere deja isi ia zboru tractoru ala la vitez aia.....apropo ai tacograf la ea?si cu ce se conduce cu C?dute dreq de sarac hai cius..

Anonim spunea...

imi cer scuze pentru greselile de ortografie...am scris in graba la ce nervi aveam

Anonim spunea...

Se confirma incaodata ca propietarii de tuareg sunt niste tarani cocliti inculti care evident ca conduc un tuareg alb chior luat pe 10 ani pe credit.

Anonim spunea...

Esti un boschetar terminat. Pastreaza-ti parerile despre touareg si spune mai multe despre mata, care sigur e mult mai urata pana si decat patrol-ul tau. Iar pt cel care a spus ca toti si-au luat touareg pe 10 ani de credit: sa-ti trag la muie, ca eu mi-am luat touareg cu banii jos(1 la mana) si 2:touaregul este una dintre cele mai bune masini pe offorad daca ai dotari corespunzatoare respectiv suspensia pneumatica si dif blocabil. sa nu mai pun la calcul si motorul: v10 tdi rules!! hai mars!!!

Mugurel Tudor spunea...

Băi Anonime, să-ţi trăiască maşina, duşmanii, talentu' şi valoarea: îţi dau dreptate că Tuaregu' e maşină dă' maşină dacă eşti în stare să scrii trei paragrafe corect gramatical. Ia, te bagi?

Anonim spunea...

Si daca te prind ca te atingi de masina mea, oricare ar fi ti-as da tie foc. Daca tie nu-ti place Touaregul ia-ti Land Rover, sunt facute de indienii de la TATA mai nou, sigur sunt mai calitative.

Anonim spunea...

Mda...Chris am dat banii jos pe masina:-jTe macina chiar atat problema asta?.....Mi-am cerut scuze si adineauri pentru greseli...am scris in graba...
:))in balarii:))nu sunt manelist:|:))...:-jdaca la asta te referi:-j.....dar ma enerveaza unii oameni care sufera asa de ei si critica tot ce e in jur,fara sa se uite mai intai la ei:)


RESPECT

Anonim spunea...

Ai probleme la cap, sincer. Nu sunt doctor psihiatru , dar chiar ai. Ai dezvoltat o ura impotriva unei masini, si incerci sa i instigi si pe altii. Cat de anormal trebuie sa fii sa urasti o masina? De Audi Q7, Q5, Bmw X5, X6, Mercedes si asa mai departe de ce nu te legi? Nu trebuie sa ai raspuns, asta era doar ca sa vezi cat de prost gandesti. Eu zic sa pui mana pe o carte, sa mai citesti putin despre cei de la VW si sa i lasi pe posesorii de Touareg in pace, pentru ca pana la urma cu ei ai tu o problema. Doar pentru ca nu toti ne permitem un Touareg sau un Q7 sau mai stiu eu ce masina scumpa, nu trebuie sa denigram si sa vorbim aiurea. Foloseste ti timpul liber in mod contructiv, si de asemenea si creierul...daca il ai.

Anonim spunea...

De ce urasti tu touaregul???? I-ti spun eu....de prost ce esti...Sunt familii normale cu copii care si-au achizitionat masina asta pt un concediu, pt un pescuit, etc..nu neaparat ca ar vrea sa participe la vreun concurs offroad, asta pe langa faptul ca si-o permit. De aici pana ai cataloga tu in toate felurile calea e lunga amice si sincer ai probleme grave de comportament...numai bine si SANATATE!

Anonim spunea...

toate firmele care ofea cate un suv fac chestii de genul "adventure" sau driving experience. touaregul poate e numai 10 % din ce ar trebui sa fie o masina de teren. dar x5...aia chiar ca nu e masina de teren.
cat despre chestiile astea care le spui tu...imi pare rau dar iarasi nu ai dreptate. e adevarat ca touareg nu iese prea des de pe strada, dar la fel e sin in cazul lui freelander, rav4, h2 si h3 si lista poate continua foarte mult. de fapt si multi dintre cei mari si puternici nu ies de pe sosea (g-ul sau range) asa incat mi se pare deplasat sa te legi doar de un singur model.

Anonim spunea...

Faceami-as schiuri si patine din crucea matii....parlitule care esti,sarantocule....... Conduci un drig ha ha ha

Anonim spunea...

esti direct un mare dobitoc si un posesor de bicicleta sau un posesor frustrat de dacie . oricum esti un dobitoc hai sxxx-ne pxxa

Anonim spunea...

Esti.un mare ratat care nu a realizat in viata absolut nimik si nici.nu esti in stare sa iti cumperi o masina defapt nu iti permiti. daca esti chiar atat de smecher chiar te rog zine si noua ce majina conduci tu?

Anonim spunea...

Touareg-ul e o masina necesara pentru a te putea deplasa prin catacombele oraselor din Romania.Eu am Ford Rangersi pot spune ca e un adevarat 4x4 dar Touareg-ul ofera confort la drum lung.E un suv destul de bun,cu exceptia catorva probleme specifice putem spune ca trece testul.Daca iti pemite buzunarul merita sa-ti cumperi.

Anonim spunea...

Subscriu si eu spusele colegului referitor la faptul ca mai sunt si familii care isi permit o masina putin peste medie sau chiar la medie, o masina nu neaparat frumoasa si nu neaparat noua deoarece e foarte scumpa noua dar sigura si confortabila. Eu personal detin o astfel de masina si sunt foarte multumit de ea iar motivul achizitiei a fost ocazia pretului second si siguranta care o prezinta pentru sotia si copilul meu. Aici pot sa mai adaug si faptul ca merg la pescuit si se dovedeste mai mult decit utila.

Chiar daca detin o astfel de masina nu am crezut niciodata ca sunt peste ceilalti participanti in trafic sau ca am prioritate absoluta. Regulile de bun simt ar trebuii sa se aplice tuturor conducatorilor auto indiferent de modelul masinii sau "religie".

Cu stima,

P.S. Nu sunt nici manelist nici tigan si nici barosan, sun doar un om simplu care si-a permis o masina mai sigura si utila.